Παράταση συμβάσεων: Όπισθεν και από άλλο δήμαρχο -Ποιοι επιμένουν ακόμη

Πίσω έκανε, τελικά, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος σχετικά με την ανανέωση των συμβάσεων έξι εργαζόμενων στον Οργανισμό  Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας, στην οποία είχε αναφερθεί με ρεπορτάζ της η aftodioikisi.gr.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο ΟΤΑ, μετά τη παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με τους συναδέλφους συμβασιούχους και τη δημοσιοποίηση του θέματος η Διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προχώρησε στην ανανέωση των συμβάσεων μέχρι της 31-12-2017. Και προσθέτει:

«Ο αγώνας τους και η αποφασιστικότητα των συναδέλφων να μην κάνουν βήμα πίσω για το δικαίωμα τους στη δουλειά έφερε και το αποτέλεσμα. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι ο σωστός προσανατολισμένος αγώνας είναι αυτός που φέρνει αποτελέσματα.

Καλούμε τις συναδέλφους να μην σταματήσουν εδώ. Να συνεχίσουν, να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, να συνταχθούν με τις ταξικές δυνάμεις, με τις δυνάμεις του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απαιτώντας το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Ποιοι δήμαρχοι επιμένουν να μην υπογράφουν

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι δήμαρχοι που επιμένουν να μην παρατείνουν τις συμβάσεις είναι αυτοί της Κορίνθου, της Ανατολικής Μάνης, της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, αλλά και o η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε ακόμη:

Κυβέρνηση: Πειθαρχικές ευθύνες στους δημάρχους που δεν παρατείνουν τις συμβάσεις

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]