Παράταση υποβολής αιτήσεων για νέους επιστήμονες από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης παρατείνει την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για Νέους Επιστήμονες (ιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνίατρους, φαρμακοποιούς, δικηγόρους, μηχανικούς κ.λπ.), απόφοιτους Πανεπιστημιακών & Πολυτεχνικών σχολών, οι οποίοι κατοικούν στους Δήμους Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού».

Το πρόγραμμα αφορά μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην επέκταση υπάρχουσας επιχείρησης ή στην ενδυνάμωση της κύριας δραστηριότητας τους. Η πρόσκληση ισχύει μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων που αφορά τους Νέους Επιστήμονες για τους δύο δήμους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.topsagfp.gr ή να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω γραφεία:

– Δήμος Γαλατσίου – Ώρες Επικοινωνίας 10:00 – 13:00
Δ/νση: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, Τ.Κ.111 46, Γαλάτσι, 2ος όροφος Τ: 2132055386 – F: 2102918120, Ε: topsa@galatsi.gr. Αρμόδιoς κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.
– ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ./ – Ώρες επικοινωνίας 10:00 – 13:00
Δ/νση: Βεκιαρέλλη 11, Τ.Κ. 152 37, Φιλοθέη, Ισόγειο, Τ: 2106753797 & 2106822217, F: 2106753798, Ε: parathyro@0177.syzefxis.gov.gr & apatius@yahoo.gr. Αρμόδιοι: κα Αναστασία Καπάνταη & κ. Βασίλης Παπαθωμόπουλος.

Προϋποθέσεις συμμετοχής για Νέους Επιστήμονες:

• Να έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος (στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.) υποχρεωτικά από την 02.01.2011 και μετά.
• Να μην έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι (6) ετών από το χρόνο κτήσης ή αναγνώρισης του υποβαλλόμενου τίτλου σπουδών (Πτυχίου, Μεταπτυχιακού Διδακτορικού ή των αντίστοιχων τίτλων αλλοδαπής) μέχρι την ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας τους, (για τις λοιπές κατηγορίες) ή της απόκτησης της ειδικότητας τους (για τους ιατρούς).
• Να έχουν ηλικία μέχρι 34 ετών (έως την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας τους) πλην των ιατρών και των γυναικών νέων επιστημόνων, μητέρων ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου και ανεξαρτήτως ειδικότητας, που μπορούν να έχουν ηλικία μέχρι 42 ετών.
• Στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα από την οικεία Δ.Ο.Υ. για το οικονομικό έτος της έναρξης δραστηριότητάς τους, το ατομικό εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 12.000 €.
• Να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου Κράτους – Μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών, που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και είναι νόμιμοι κάτοικοι αυτής.
• Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει νόμιμα ή απαλλαχθεί από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΠΣΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΧΟΛΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!