Παράσταση διαμαρτυρίας στη Λάρισα για ανέργους και άστεγους

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας για τη διατροφή των οικογενειών των ανέργων, μερικώς απασχολουμένων, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων και ιδιαίτερα των παιδιών θα προχωρήσει την Τρίτη 2 Απριλίου η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα του Νομού Λάρισας.

Η διαμαρτυρία διοργανώνεται για τις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου θα ζητήσουν καθημερινά δωρεάν γεύμα σε όλους τους μαθητές στα δημόσια σχολεία, δημιουργία κρατικής αγοράς που θα συγκεντρώνει και θα διαθέτει τρόφιμα σε ανέργους, μερικώς απασχολούμενους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Επίσης, θα ζητηθεί να σταματήσουν οι εξώσεις όσων αδυνατούν να πληρώσουν το νοίκι και πετιούνται στο δρόμο. Ακόμη διεκδικούν να ενοικιαστεί ένα από τα κλειστά ξενοδοχεία της πόλης, για τις άμεσες ανάγκες στέγασης όσον αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο και τους γίνεται έξωση.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΣΤΕΓΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!