Παραλίγο ξύλο μεταξύ προέδρου ΠΟΕ-ΟΤΑ και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια ο «πράσινος» πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας και ο διευθυντής του δήμου Βισαλτίας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Σερρών, Μιχάλης Καρτερός. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το επεισόδιο έλαβε χώρα στο αμαξοστάσιο του δήμου Βισαλτίας όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποίησε επίσκεψη στο δήμο στον απόηχο του αποκλεισμού του Σωματείου του Νομού Σερρών λόγω της συμμετοχής σε αυτό συμβασιούχων. 

Επί της ουσίας, όπως καταγγέλουν στην aftodioikisi.gr εργαζόμενοι, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ επιχείρησε να τους πείσει να διαγραφούν από το Σωματείο και να εγγραφούν στο παλαιό που μέχρι σήμερα ήταν ανεννεργό, γιατί αλλιώς δεν θα ισχύσει η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασιας γι’ αυτούς!!!

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Καρτερού που είναι εγγεγραμμένος στο νέο Σωματείο, ο οποίος σε παρέμβασή του, ζήτησε να μάθει ποιος έδωσε άδεια για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξε ενημέρωση της Διοίκησης του δήμου.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών με τον Ν. Τράκα να λέει «εγώ είμαι ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κι εσύ ένας απλός υπάλληλος» και τον κ. Καρτερό να απαντά ότι «είμαι ο διευθυντής του δήμου και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ», ζητώντας να μάθει «ποιος του είπε να έρθει στο δήμο». Οι φραστικές αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ να απειλεί ότι «θα φέρει ελεγκτικούς μηχανισμούς από την Αθήνα» και θα ξετινάξει το δήμο!!!

Εκεί όμως που η κατάσταση ξέφυγε ήταν όταν ο Ν. Τράκας υπενόησε ότι ο Μ. Καρτερός έχει επιχειρήσεις εκτός δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εσύ δεν πρέπει να είσαι εδώ αλλά στις επιχειρήσεις σου, με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες, αν δεν έμπαιναν στην μέση οι ψυχραιμότεροι, να πιάνονταν στα χέρια!

Τελικώς, το επεισόδιο έληξε με τον κ. Καρτερό να ζητά από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στις θέσεις τους απειλώντας με κυρώσεις.

karteros1_aftodioikisi

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΚΑΣ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!