Παραίτηση Τρέμη από την ΕΡΤ -Τι επικαλείται

Εκτός ΕΡΤ βρίσκεται από σήμερα η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. Η κ. Τρέμη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε την παραίτησή της από τη Δημόσια Τηλεόραση για προσωπικούς λόγους.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης ήταν η χαμηλή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ της δημοσιογράφου με τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι από τα τέλη Νοεμβρίου η κ. Τρέμη μαζί με τους  Αντώνης Δελλατόλα και ο Ηλία Κανέλλη παρουσίαζαν από Δευτέρα έως Πέμπτη την εκπομπή «10». Την αρχισυνταξία της εκπομπής είχε η Νικόλ Λειβαδάρη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1.

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΕΡΤ, ΤΡΕΜΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!