ΠΑΜΕ προς αντιπεριφερειάρχες: Μην υπογράψετε απολύσεις εργαζομένων

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Δημοσίου στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Βέτα Πανουτσάκου, στέλεχος του ΠΑΜΕ Δημοσίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Αττικής.

Στελέχη του ΠΑΜΕ συναντήθηκαν με τις αντιπεριφερειάρχες Αττικής Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου και Λιλίκα Βασιλάκου και τους επέδωσαν υπόμνημα με τρία κύρια σημεία: Να μη φύγει καμία λίστα από την περιφέρεια, τους δήμους και τα γραφεία προσωπικού, να μην υπογραφεί καμία απόλυση για τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να μην προχωρήσει καμία κατάργηση οργανικής θέσης.

Οι αντιπεριφερειάρχες αποδέχθηκαν το αίτημα για συζήτηση αύριο στο περιφερειακό συμβούλιο, είπαν ότι θα συνδράμουν ώστε να μην υπάρξουν απολύσεις, ενώ οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ είπαν ότι αυτό πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη.

Τέλος οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αύριο στις 15:00 στην αίθουσα του υπουργείου Μεταφορών.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!