π-αττικής-καταψηφίστηκε-το-αίτημα-5-πα-725082
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 11.06.2021 | 10:38

Π. Αττικής: Καταψηφίστηκε το αίτημα 5 παρατάξεων να συζητηθεί το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Καταψηφίστηκε από το ΠΕΣΥ Αττικής το αίτημα 5 παρατάξεων να συζητηθεί το θέμα της προκήρυξης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τους αιρετούς για στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η Ανακοίνωση του ΣΥΠΑ:

Ο σφιχτός εναγκαλισμός της παράταξης του Περιφερειάρχη, με τον φασίστα Τζήμερο, τα ορφανά της Χρυσής Αυγής και τους «ανεξάρτητους» ακόλουθους του, έδωσε για άλλη μια φορά καρπούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καταψήφισαν το αίτημα πέντε παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-Δ.Ν.Τ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ) για ένταξη στα προ ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της απόφασης Πατούλη για ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Είναι η δεύτερη φορά που η Διοίκηση Πατούλη, μετά την άρνησή της να συζητήσει για τις αυθαίρετες «μετακινήσεις», δεν δέχεται να συζητήσει αίτημα των εργαζομένων της Περιφέρειας, που ζήτησαν να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη θέμα σχετικό με την απόφαση του Περιφερειάρχη να προκηρύξει ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Με 52 ψήφους κατά της συζήτησης και 40 υπέρ δεν δέχτηκαν να γίνει συζήτηση.

Δεν έδωσαν το λόγο ούτε στην πρόεδρο του Συλλόγου, ούτε στον εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών (ΟΕΝΓΕ – ΠΟΕ ΟΤΕ – ΟΛΜΕ) που ζήτησαν να παρέμβουν. Δεν τολμούν ούτε σε αντιπαράθεση να έρθουν, δεν δέχονται ούτε να συζητήσουν!!!

Φοβούνται να ακουστεί η αλήθεια, να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί τους στόχοι.

Θα μείνουν μόνοι τους με τις κούφιες διακηρύξεις τους περί δημοκρατίας και με τους λιγοστούς χειροκροτητές τους, που κινούνται στην ίδια ρώτα που περιφρονούν τις συλλογικές διαδικασίες και λάμψανε με την απουσία τους από την Γενική Συνέλευση.

Οι εργαζόμενοι με την Γενική τους Συνέλευση έδωσαν απάντηση!!!