Π. Αττικής: Εμπόδισε την είσοδο στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ σε μέλη του ΔΣ

Τον «αντιλαϊκό κατήφορο» της περιφέρειας Αττικής καταγγέλλουν μέλη του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ και εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης, καθώς όπως καταγγέλλουν το απαγορεύτηκε η είσοδος στα γραφεία του Συνδέσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε τον αντιλαϊκό κατήφορο της περιφερειακής αρχής Πατούλη και της διοίκησης της στον ΕΔΣΝΑ. Χθες το πρωί έφτασαν στο σημείο να απαγορευτεί η είσοδος στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω και μέσα στα γραφεία του Συνδέσμου, κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ. Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης, που συμμετείχαν σε κινητοποίηση Συντονιστικών Επιτροπών της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, με αφορμή την ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών για το νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή, θέλησαν να ασκήσουν το αυτονόητο δικαίωμα τους: να εισέλθουν στα γραφεία του Συνδέσμου στον οποίο είναι εκλεγμένοι. Όμως, όπως φάνηκε, το αυτονόητο είναι πλέον ζητούμενο!

Η απαράδεκτη αυτή πρακτική της περιφερειακής αρχής Πατούλη είναι ένα ακόμα επεισόδιο στα έργα και στις ημέρες της στον ΕΔΣΝΑ και συνολικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έχει συνεδριάσει μία μόνο φορά για να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μάλιστα, τα μέλη του δεν ενημερώνονται καν για τις ημερήσιες διατάξεις και τις εισηγήσεις των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως έχουν ζητήσει οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ-που ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα- και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Αττικής είναι ανάγκη να τοποθετηθούν για τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη συνέχιση του εγκλήματος σε βάρος του λαού της Δυτικής Αττικής και του λεκανοπεδίου συνολικά.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ

Αυγερινού Αφροδίτη

Μπενετάτος Στέλιος

Σίμος Βαγγέλης

Σκολαρίκος Θοδωρής

Χαμαλίδης Θοδωρής

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΔΣΝΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!