ΟΤΟΕ: 4ωρη Παντραπεζική Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη

Στην προκήρυξη 4ωρης Παντραπεζικής στάσης εργασίας προχώρησε η ΟΤΟΕ για αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου. Επιπλέον δήλωσε τη συμμετοχή της στη συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ειδικότερα:

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ενωτική και αποφασιστική απάντηση των εργαζόμενων και του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο, συνεδρίασε στις 14/6/2021 και αποφάσισε τα εξής:

  1. Συντασσόμαστε από θέση αρχής με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ.
  2. Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες της απέναντι στις βασικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου και ενόψει της ψήφισής του την Τετάρτη 16/6/2021, ειδικότερα για τον κλάδο αποφάσισε:
  • Την προκήρυξη 4ωρης Παντραπεζικής Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6/2021, από 11:15 έως την λήξη του ωραρίου.
  • Τη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο την ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6/2021, ώρα 16:00 στην Πλατεία Συντάγματος.
  • Τη συνέχιση των πρωτοβουλιών για ενωτική απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος στις υπό ψήφιση αντεργατικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, συσπειρωμένοι γύρω από την ΟΤΟΕ, να συμμετάσχουν ΜΑΖΙΚΑ και ΕΝΩΤΙΚΑ στις κινητοποιήσεις και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΤΟΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]