ΟΣΕΑΔΕ: Ζητά συνάντηση με Τσίπρα για «μέλλον» Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ενόψει «Καλλικράτη»

 

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ΑΛέξη Τσίπρα, ζητά η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (ΟΣΕΑΔΕ), προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το  «μέλλον» των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ενόψει των αλλαγών στον Καλλικράτη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της, η ΟΣΕΑΔΕ, αναφέρει:

«Όλο το διάστημα της διακυβέρνησής σας γινόμαστε κοινωνοί δηλώσεων από Υπουργούς της κυβέρνησης περί κατάργησης, αποσυναρμολόγησης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Ταυτόχρονα στις συναντήσεις μας με τους ίδιους, μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο, κρατώντας έτσι σε ομηρία και αγωνία 10.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.

Με αφορμή την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΕΑΔΕ και τις συνεχόμενες αυτές δηλώσεις, ζητάμε συνάντηση μαζί σας θέλοντας να μας ξεκαθαρίσετε το ρόλο των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη Διοικητική συγκρότηση της χώρας και στον «Καλλικράτη»».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΟΣΕΑΔ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!