ΡΟΗ
προηγ επομ

ΟΣΕΑΔΕ: Μονιμοποίηση εργαζομένων κοινωφελούς -Συνάντηση με Βρούτση

Την μονιμοποίηση των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας στο πρόγραμμα αντιπυρικής προστασίας καθώς και την παράταση του, απαιτεί με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) και ζητούν συνάντηση με το υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.

Συγκεκριμένα σε επιστολή τους προς τον υπουργό σημειώνουν:

Όπως γνωρίζετε, ςτισ Αποκεντρωμένεσ Διοικήσεις εργάζονται 5066 συμβασιούχοι συνάδελφοι, με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία από τον Ιούλιο του 2018 και ξεκινούν οι απολύσεις τους, από τον επόμενο μήνα.

Η Ομοσπονδία μας θεωρεί επιβεβλημένη εκ νέου, την παράταςη του προγράμματος και την μονιμοποίηση των εργαζομένων σε αυτό, στις δασικές
υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας, καθώς οι πάγιες και μόνιμες ανάγκες, που καλύπτονται με την εργασία τους, απαιτούν μόνιμο προσωπικό και εξειδίκευση που έχει ήδη αποκτηθεί με επιτυχία και όχι «εποχιακά απασχολούμενους» .

Αναμένοντας την απάντηση σας στο επείγον αίτημα μας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ, ΟΣΕΑΔΕ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!