ΟΛΜΕ: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για τη διαθεσιμότητα – συνάντηση με Μητσοτάκη την Παρασκευή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για το ζήτημα των διαθεσιμοτήτων, έχει προγραμματίσει η ΟΛΜΕ  την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου του 2014, ενώ για την ίδια ημέρα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ανάλογη συνάντηση έχουν ζητήσει και από τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, για την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014.

Αίτημα της ομοσπονδίας είναι να καταργηθεί ο ν. 4172/13  (αρ.82) και να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους και παράλληλα να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες και οι τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ. «Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε την άμεση εργασιακή αποκατάσταση των εκπαιδευτικών της ΤΕΕ σε εκπαιδευτική θέση μέσα στις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας» αναφέρει η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της.

Τα αιτήματα της ΟΛΜΕ

– Να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε διαθεσιμότητα σε μόνιμες οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας.
– Καμία απόλυση εκπαιδευτικού.
– Να δοθούν τόσες θέσεις όσες είναι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα.
– Να επαναλειτουργήσουν όλοι οι τομείς που καταργήθηκαν.
– Κανείς μαθητής, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΛΜΕ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!