ΟΑΕΔ: Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, θα προχωρήσει στην υλοποιήση Εργαστηρίων Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης.

Μέσω του Εργαστηρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Οπως σημειώνει ο ΟΑΕΔ, μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Ηρακλείου Κρήτης απευθύνεται σε ανέργους όλων των ηλικιών και θα υλοποιηθεί Παρασκευή 24/6/2016 από τις 09:30 έως τις 14:30

Ο ΟΑΕΔ, με ανακοίνωση του, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι. Ο Οργανισμός, διευκρινίζει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΕΔ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]