ΟΑΕΔ: Αναλυτικοί πίνακες αξιολόγησης Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών

Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη οι Αρχικοί Πίνακες Αξιολόγησης Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών, της υπ’ αριθμ. 93335/06.11.2014 Συμπληρωματικής Προκήρυξης, κατά ειδικότητα και κατά σειρά αξιολόγησης με βάση το συνολικό αριθμό μορίων κάθε υποψήφιου, για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Χαλκίδας, Σαλαμίνας, Χίου, Καστοριάς, Σπάρτης, ΙΕΚ Κηφισιάς και ΙΕΚ Καρδίτσας, του Ο.Α.Ε.Δ., σχολικού έτους 2014-2015.

Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των Αρχικών Πινάκων Αξιολόγησης εντός τριών εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα, από Παρασκευή 21/11/2014 έως και την Τρίτη 25/11/2014. Ώρες παραλαβής των ενστάσεων από τις 8.00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή με courier στη Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Δ., Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, Τ.Κ. 17456,, υπόψη Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Στην ένσταση θα πρέπει να περιγράφεται με σαφήνεια ο λόγος της ένστασης και ειδικότερα το σημείο επί του οποίου αμφισβητείται η μοριοδότηση.

ΠΙΝΑΚΕΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΕΔ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!