Νέοι διαγωνισμοί για 1.989 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε 4 υπουργεία

Εγκρίσεις για διαγωνισμούς με θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου αποσπούν τα υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ναυτιλίας και Αγροτικής Ανάπτυξης που οδηγούν στη δημιουργία 1.989 θέσεις μόνιμου προσωπικού.

 Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, μέχρι το Πάσχα αναμένεται να έχει δημοσιευθεί από το ΑΣΕΠο διαγωνισμός του υπουργείου Οικονομικών που αφορά 180 μόνιμες θέσεις τελωνειακών υπαλλήλων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πλήρωσης 300 θέσεων στην ειδικότητα ΠΕ Εφοριακών από τους επιλαχόντες της προκήρυξης 1Κ/2013.Με 772 νέους υπαλλήλους (φύλακες, εξωτερικούς φρουρούς, επιστήμονες και διοικητικούς) θα ενισχυθούν τα 33 καταστήματα κράτησης σε όλη τη χώρα, ενώ σε 337 νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (ένστολου και πολιτικού) προχωρά το υπουργείο Ναυτιλίας.

Τέλος, 400 επιστήμονες ειδικευμένοι στον αγροτικό τομέα θα εργαστούν σε Ινστιτούτα αρμοδιότητας του υπουργείου, Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!