Τι θα γίνει με τα ένσημα της 53χρονης καθαρίστριας

Απαντήσεις για τα ένσημα της 53χρονης καθαρίστριας και το αν έχουν χαθεί ή όχι δίνει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

«Δεν χάθηκαν τα ένσημα της 53χρονης καθαρίστριας», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του news247.

Όπως είπε ο κ. Νεφελούδης, μετά από έλεγχο που έκανε στο μητρώο της με βάση τον ΑΜΚΑ, διαπίστωσε πως ήταν ασφαλισμένη στον φορέα που είχε αναλάβει τον παιδικό σταθμό όπου εργαζόταν η 53χρονη Δήμητρα Τσιαντάκη.

Σημειώνεται ότι η 53χρονη καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού αποφυλακίστηκε το πρωί της Τετάρτης μετά από απόφαση που έλαβε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία της κακής ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!