Νέες κινητοποιήσεις εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν «δυναμικά και ενωτικά» στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 απόψε στην πλατεία Συντάγματος.

Τα συνδικάτα εξήγγειλαν νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την ερχόμενη Κυριακή -ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού 2013- στις 17:00, ενώ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 και συλλαλητήριο στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Κεντρικό αίτημα της ΓΣΕΕ, είναι «να μην ψηφιστούν τα μέτρα και να αλλάξει η οικονομική πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη», ενώ με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ζητά ιδιαίτερα «την απόσυρση όλων των διατάξεων που αφορούν ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και όποια άλλη διάταξη αφορά εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά θέματα του δημοσίου τομέα».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!