Νέα πενθήμερη απεργία των διοικητικών σε Καποδιστριακό και ΕΜΠ

Νέα πενθήμερη απεργία αποφάσισαν οι σύλλογοι διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Οι Ενώσεις των διοικητικών αναμένεται να συνεδριάσουν την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ τη Δευτέρα θα εκδικασθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση αναστολής της ΚΥΑ για τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Οι φοιτητές από τη πλευρά τους ζητώντας να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 22.000 υπογραφές στη σχετική σελίδα στο Διαδίκτυο, μπροστά και στο ορατό ενδεχόμενο να χαθεί το χειμερινό εξάμηνο.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει νόμου κάθε εξάμηνο πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον δεκατρείς πλήρεις εβδομάδες διδασκαλίας, ενώ τυχόν εξέταση μαθήματος που διδάχθηκε λιγότερο από 13 εβδομάδες, είναι άκυρη και ο βαθμός δεν υπολογίζεται στο πτυχίο.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΕΙ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!