ΡΟΗ
προηγ επομ

Να πληρωθούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των βουλευτικών εκλογών ζητά η ΔΑΚΕ δικαστικών

Με επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων ζητεί την παρέμβασή του προκειμένου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εθνικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 να λάβουν την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων εστάλη η κάτωθι επιστολή προς τον κ. Βαρουφάκη:

«Κύριε υπουργέ,

Μετά από ερωτήματα που υποβλήθηκαν από συναδέλφους μας, στο υπουργείο σας και στη Γ. Γ. Π. Σ για την πληρωμή της αποζημίωσης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής για τις βουλευτικές εκλογές που έγιναν στις 25.01.2015, η απάντηση ήταν, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι πληρωμές, δεν υπάρχουν γενικοί γραμματείς για την υπογραφή των σχετικών εντολών πληρωμής και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Θεωρούμε απαράδεκτη την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής στους συναδέλφους μας, από την στιγμή μάλιστα που η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου σας.

Όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα αυτά και πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πληρωμής, δε δεχόμαστε τις δικαιολογίες που μας λένε, σας καλούμε να δώσετε λύση στο πρόβλημα αυτό τώρα».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!