Λήγει σήμερα η προθεσμία για το διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης

Λήγει σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), που αφορά την εισαγωγή 100 σπουδαστών για το τρέχον έτος.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ιδιώτες και υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος (πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα) της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής και να συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις διορισμού σε δημόσια υπηρεσία, που ορίζονται στα άρθρα 4, 5, 6, 7 και 8 του Υπαλληλικού Κώδικα που κυρώθηκε με τον Ν. 3528/07 «Κύρωση Κώδικα Κατάστασης Δημόσιων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ιστοτόπου του ΕΚΔΔΑ (www.ekdd.gr) και μαζί με τα δικαιολογητικά πρέπει να ταχυδρομηθούν επί αποδείξει ή να κατατεθούν αυτοπροσώπως στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, γραφείο 510, 5ος όροφος, Πειραιώς 211, 177 78, Ταύρος και ώρες από 09.00 έως 15.00.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2013, ενώ το προκαταρκτικό του στάδιο περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία των υποψηφίων στα υποχρεωτικά μαθήματα «Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και «Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική» την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες  εδώ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!