Μεταπτυχιακά με πόρους της ΛΑΕΚ ζητά ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Την αξιοποίηση της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% που καταβάλει η Περιφέρεια Αττικής υπέρ ΛΑΕΚ για τους εργαζομένους της ΙΔΑΧ ζητά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου τα πόσα αυτά να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του φορέα και προς όφελος των εργαζομένων.

Όπως τονίζει ο ΣΥΠΑ, με αυτά τα χρήματα, που δεν έχουν αξιοποιηθεί ποτέ έως τώρα, οι διακόσιοι ογδόντα περίπου υπάλληλοι ΙΔΑΧ θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτησης καθώς και οι ΠΕ & ΤΕ σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία να χρηματοδοτούνται από τους πόρους του ΛΑΕΚ.

Σε επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογος στη Διεύθυνση Μισθοδοσίας Περιφέρειας Αττικής, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και το Τμήμα Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, παρακαλεί τους φορείς να ενημερωθεί για τις δυνατότητες (οικονομικές κλπ), που υπάρχουν και τις διαδικασίες, που πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου να μπορούν οι συνάδελφοί τους που ενδιαφέρονται να καταθέσουν τα αιτήματά τους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΔΑΧ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!