ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Γλίτωσαν από το μαζούτ, τους «έκατσε» ο εργοδοτικός συνδικαλισμός

Το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής στους ΟΤΑ «καυτηριάζει» μια ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

«Γνωρίζαμε μέχρι τώρα πολλές εκφάνσεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, παλιού και νέου. Στο «πάνθεον» αυτό, δε θα μπορούσε κανείς να παραλείψει να βάλει και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος με αφορμή την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό εξέδωσε ανακοίνωση… για τις ηρωικές πράξεις του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου έναντι του μαζούτ!!!

Μας λέει πως ο δήμαρχος ανέβηκε σε σκάφος για να πάει να κάνει αυτοψία, μας λέει πως ο δήμαρχος είχε προνοήσει και είχε ήδη παραγγείλει ειδικό προστατευτικό φράγμα, μας λέει πως ο δήμαρχος με αυτοθυσία μάζευε το μαζούτ που ξέβραζε η θάλασσα στις ακτές…

Κι εδώ μπαίνει η κορυφή του μνημείου του εργοδοτικού συνδικαλισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, η όλη προσπάθεια να προστατευθούν οι ακτές «δε θα μπορούσε να γίνει αν η διοίκηση του Δήμου, και προσωπικά ο Δήμαρχος, δεν είχαν μπει στην πρώτη γραμμή όπου συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια, εφάρμοζαν το σχέδιο δράσης του Δήμου και με την δική τους παρουσία παρότρυναν και τους εργαζομένους».

Εν κατακλείδι; Ούτε δελτίο Τύπου δημάρχου αυτό του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο».

sillogos1

sillogos-3v-3b-ergodotikos2

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΜΕΤΑ-ΟΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΒΒ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!