Λάρισα: Κινητοποιήσεις συμβασιούχων -H ανακοίνωση του συλλόγου

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν το Σάββατο και την Κυριακή οι συμβασιούχοι των δήμων του νομού Λάρισας. Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται καθώς  «ο Επίτροπος τους εμπαίζει, με αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι ακόμη και ένα εξάμηνο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου τους, το Σάββατο και την Κυριακή θα απέχουν από τα καθήκοντα τους, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «ο αγώνας συνεχίζεται» ενώ τονίζεται πως ο σύλλογος υπαλλήλων «είχε προειδοποιήσει πως η τροπολογία του καλοκαιριού, θα έφερνε αυτά τα αποτελέσματα της απληρωσιάς και των απολύσεων».

«Ας σταματήσουν το παιχνιδάκι με τις υπογραφές του επιτρόπου. Την ευθύνη έχουν ακέραια η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτοί ψήφισαν τους νόμους, αυτοί μαζί με τους δημάρχους που στηρίζουν αυτούς τους νομούς να δώσουν εδώ και τώρα λύση. Να σταματήσουν να μας «συμπάσχουν» και να παίζουν με το ψωμί εκατοντάδων οικογενειών. Εμείς εργοδότη έχουμε τον κάθε δήμαρχο» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!