Λαμία: Μόνο ξύλο δεν έπαιξαν οι γιατροί για τις καλοκαιρινές άδειες

Μέχρι τους διαδρόμους και την είσοδο του νοσοκομείου Λαμίας ακούστηκαν οι φωνές από το γραφείο του Διοικητή Παναγιώτη Ζυγούρη, όπου είχε συνάντηση με τους γιατρούς.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μπάχαλο που επικρατεί με τις άδειες των γιατρών, αφού μπήκε ο Ιούλιος και δεν μπορούν να προγραμματίσουν κάποιες ολιγοήμερες διακοπές με τις οικογένειές τους μέσα στο καλοκαίρι.

Στο γραφείο του Διοικητή συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός γιατρών και κουβέντα στην κουβέντα δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ένταση, ενώ ακούστηκαν βαριές εκφράσεις σχετικά με την ανικανότητα της διοίκησης να διαχειριστεί ακόμα ένα θέμα, κάνοντας άνω κάτω το ιατρικό προσωπικό.

Οι γιατροί έχουν προγραμματίσει να κάνουν Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, στην οποία έχει κληθεί και ο νομικός σύμβουλος της ΕΙΝΚΥΦ, για να δουν πως θα μπορέσουν να βρουν λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ίδιο πρόβλημα έχει και το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Πηγή: lamiareport.gr

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΔΕΙΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!