Κινητοποίηση αύριο στον ΟΑΕΔ στο Ρίο για το επίδομα ανεργίας

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους που εργάστηκαν σε 8μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Πατρέων να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση-παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ, στο Ρίο Πάτρας με αίτημα να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος, καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αχαΐας.

Η κινητοποίηση θα γίνει την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη, στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Ρίο, Αθηνών 89.

Το κλαδικό Συνδικάτο στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ σε προηγούμενη κινητοποίηση του Συνδικάτου και της Επιτροπής αγώνα συμβασιούχων, αρκέστηκε στο να μας ενημερώσει ότι οι «ωφελούμενοι» που δεν έχουν ξαναμπεί στο Ταμείο Ανεργίας, δεν προβλέπεται από το νόμο να ενταχτούν ούτε τώρα… Ενώ οι «προϋποθέσεις» δεν πληρούνται ούτε από άνεργη μητέρα με 3 παιδιά.

Ζητάμε να γίνει δεκτό το αίτημα των ανέργων. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα ως μοιραίο, σηκώνουμε το κεφάλι μόνιμοι και συμβασιούχοι. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ, ΟΑΕΔ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!