Κέρκυρα: Ενέδρα στο συνεργείο που επέστρεφε από τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Το απόγευμα της Τρίτης, επίθεση σε τρεις φάσεις και πετροπόλεμο, κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν  οι εργαζόμενοι του συνεργείου, που εκτελούσε εργασίες στην εγκατάσταση στα Μεσοράχια.

Κατά τις δικές τους μαρτυρίες, η πρώτη έφοδος εναντίον τους έγινε στον δρόμο που συνδέει τον ΧΥΤΑ με την ε.ο. Λευκίμμης. Επέστρεψαν στον ΧΥΤΑ και αποχώρησαν στην συνέχεια, συνοδεία της διμοιρίας των αστυνομικών.

Το περιπολικό τους άφησε στο ύψος των Αργυράδων, όπου αμέσως μετά τους κυνήγησαν ι.x. αυτοκίνητα που κινήθηκαν εναντίον τους απειλητικά ενώ όταν έφτασαν στο τούνελ κάτω από τις εγκαταστάσεις γνωστού ξενοδοχείου δέχθηκαν πετροπόλεμο με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές τα αυτοκίνητά τους.

Τα διαδοχικά επεισόδια ευτυχώς δεν είχαν συνέχεια ενώ δεν καταγγέλθηκε τραυματισμός και κάτι παραπάνω από τις υλικές ζημιές που υπέστησαν τα αυτοκίνητα των μελών του συνεργείου. Στο αυτοκίνητο που σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες ζημιές επέβαιναν τρεις εργάτες.

Σημειώνεται ότι τα έργα αποκατάστασης του ΧΥΤΑ έχουν ολοκληρωθεί και το εργολαβικό συνεργείο πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές. Το γεγονός κατήγγειλε ο εργολάβος στην Αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: topnews.gr

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΧΥΤΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΙΜΜΗ, ΕΝΕΔΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]