ΚΕΕΛΠΝΟ: Καταγγελία σύμβασης εργασίας τεσσάρων υπαλλήλων

Την καταγγελία της σύμβασης εργασίας τριών υπαλλήλων και του προέδρου του σωματείου εργαζόμενων του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του προέδρου του.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πολιτική δίωξη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Όπως αναφέρουν, τους είχε ζητήσει βεβαιώσεις ότι 22 υπάλληλοι είχαν προσληφθεί παράτυπα στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, κάτι που οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να κάνουν.

Οι εργαζόμενοι, μετά την καταγγελία της σύμβασης εργασίας τους, δηλώνουν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι το 2013 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ είχε κάνει αυτοψία στο Κέντρο και είχε εντοπίσει 70 εργαζόμενους, οι οποίοι πληρώνονταν από χορηγικά προγράμματα. Ο κ. Πολάκης ζήτησε από τον ίδιο και τους τρεις συναδέλφους του να βεβαιώσουν ότι 22 είχαν προσληφθεί παράτυπα από τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και πληρώνοντας από το Δημόσιο. Επειδή αρνήθηκαν να το κάνουν ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ τους κατηγόρησε για ψευδή βεβαίωση.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!