Καβάλα -Λιπάσματα: Νέες συμβάσεις υπέγραψαν 180 εργαζόμενοι

  • Απο stergios
  • 7 Ιανουαρίου 2018 - 11:29
  • Comments Off

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υπογραφής των ιδιωτικών συμφωνητικών μεταξύ της εργοδοσίας της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων και των απολυμένων. Συνολικά υπέγραψαν 180 απολυμένοι νέες συμβάσεις με την εργοδοσία της Βιομηχανίας.

Ανήμερα των Θεοφανίων, λίγο μετά το μεσημέρι, και μετά από μία διαδικασία διαπραγματεύσεων και συζητήσεων που ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με την τριμερή συνάντηση που διοργάνωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης, ολοκληρώθηκε η τελευταία υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ εργοδοσίας και πρώην εργαζόμενου στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, του προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων κ. Νίκου Βογιατζίδη, δίνοντας τέλος σε μια 18μηνη περίοδο κρίσης στη Βιομηχανία Λιπασμάτων.

Ο κ. Βογιατζίδης δήλωσε ότι ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο ανοίγει.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ, ΒΦΛ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!