Κατέλαβαν το κτίριο της διοίκηση του ΟΛΘ οι εργαζόμενοι (βίντεο)

Σε λεκτική αντιπαράθεση ήρθαν οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ με τον πρόεδρο του δ.σ. του Λιμανιού της Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Μέλλιο, κατά τη διάρκεια συνάντησης που ειχαν στο πλαίσιο της σημερινής τρίωρης στάσης εργασίας που πραγματοποιούν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ.

Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο γραφείο του κυρίου Μέλλιου προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματα τους, ωστόσο ο πρόεδρος του ΟΛΘ είπε ότι μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις τους μόνο θεσμικά, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Όπως είπε η κυρία Φανή Γουργούρη, εκπρόσωπος των εργαζόμενων,υπάρχουν δύο ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Το ότι θα δοθεί το λιμάνι χωρίς επενδύσεις και χωρίς εργαζόμενους, ενώ ζήτησε και πρόσληψη επιπλέον προσωπικού το ένα ζήτημα. «Το λιμάνι ζει σε καταστάσεις survivor σήμερα. Αν είστε από άλλη θέση εδώ μέσα και όχι από του προέδρου να μας το πείτε να μην χάνουμε τα λόγια μας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κατάληψη του γραφείου του προέδρου του δ.σ. του ΟΛΘ.

Πηγή:Thessnews.gr

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΤΗΡΙΟ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΛΘ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!