Καταγγελία ΠΟΓΕΔΥ-ΠΕΓΔΥ: Γεωτεχνικοί υπάλληλοι δέχονται απειλές για τη ζωή τους

Η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. και η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. καταγγέλλουν τα απαράδεκτα περιστατικά απειλής κατά της ζωής και της υπόληψης γεωτεχνικών υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από πολίτες, τα οποία σημειώνονται εντός του τελευταίου διμήνου.

Για τα περιστατικά αυτά με ανακοίνωσή τους ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των πολιτών αυτών που τα έχουν προκαλέσει και την έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων τους από τις υπηρεσίες τους ώστε να μπορούν να εκτελούν ανεμπόδιστα τα καθήκοντά τους. Θα πρέπει να επισημάνουμε για πολλοστή φορά την απαράδεκτη στάση της Πολιτείας, η οποία μέσα από την δραματική υποστελέχωση των Γεωτεχνικών υπηρεσιών την οποία η ίδια έχει προκαλέσει, στρέφει ουσιαστικά τους πολίτες κατά των υπηρεσιών και των συναδέλφων θέλοντας έτσι να καλύψει δικά της σφάλματα και παραλήψεις και αφήνοντας ακάλυπτους τους συναδέλφους σε παραβατικές και παράνομες συμπεριφορές ισχνής μερίδας πολιτών.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. και η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. έχουν μεταξύ άλλων, καταγγείλει την πολιτική ηγεσία του Υπ.Α.Α.Τ. για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και την πολυδιάσπαση των ελέγχων και πληρωμών ανάμεσα σε δημόσιο και οργανισμούς αλλά και για την προσπάθεια απόδοσης των ευθυνών στους συναδέλφους Γεωπόνους των Δ.Α.Ο.Κ.. Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε απαξιωτικές συμπεριφορές και μεθοδεύσεις σε βάρος των Γεωπόνων και θα προασπίσουμε τα συμφέροντα αυτών με κάθε νόμιμο τρόπο. Καλούμε και πάλι τις πολιτικές ηγεσίες να καταδικάσουν παράνομες συμπεριφορές πολιτών και να λάβουν όλα τα μέτρα για την τιμωρία αυτών που παρανομούν αλλά και για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΠΟΓΕΔΥ, ΖΩΗ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΕΓΔΥ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!