Καταγγελία-Αιγάλεω: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «μπλοκάρει» πάλι τους συμβασιούχους

Σε νέο «μπλόκο» στους συμβασιούχους προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγους Εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω, πρ. αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ και κορυφαίο στέλεχος της ΣΥΝΑΝ, Γιάννης Τσούνης. Συγκεκριμένα, μετά τα όσα είχε κάνει ως πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΑΣΔΑ που κατήγγειλε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Συμβασιούχων, αλλά και το γεγονός ότι την ώρα που οι συμβασιούχοι απολύονταν, απουσίαζε σε διακοπές…για Πάσχα(!!), αυτή τη φορά ο κ. Τσούνης αρνείται να εισάγει στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω το θέμα της νομικής στήριξης των συμβασιούχων.

Για το θέμα με αιχμηρή ανακοίνωσή της η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ τον καταγγέλλει «για εξώθηση σε αντιδημοκρατική εκτροπή της λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου»

Αναλυτικά:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του για πρώτη φορά μονοπαραταξιακού προεδρείου του Συλλόγου μας, για εξώθηση σε αντιδημοκρατική εκτροπή της λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφορά ξεπερασμένες πρακτικές του στυλ «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» συνεδριάσεις, χωρίς προσυνεννόηση, μέσω μεταμεσονύκτιων e-mail και προφάσεων ανύπαρκτης επείγουσας ανάγκης.

Είναι η δεύτερη φορά που προβαίνει απροκάλυπτα στην καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων δημοκρατικής λειτουργίας του Συλλόγου, περιφρονώντας τόσο τα προβλήματα των συναδέλφων, όσο και τη δημοκρατική παρακαταθήκη της ιστορίας του Συλλόγου.

Του θυμίζουμε ότι στη Δημοκρατία, πρώτον δεν μπορεί να γίνει αποκλεισμός του αντιπάλου, αλλά μόνον αποκλεισμός των επιχειρημάτων του και δεύτερον και κυριότερο, η Δημοκρατία προαπαιτεί την απόρριψη του Μεσσιανισμού.

Καλούμε κάθε συνάδελφο-συναδέλφισσα σε επαγρύπνηση και συμμετοχή για την αποκατάσταση, τη διασφάλιση και την υπεράσπιση της δημοκρατικής λειτουργίας του Συλλόγου, ως θεμελιώδες δικαίωμα και ζωτική ανάγκη της συλλογικής μας έκφρασης.

 

Αιγάλεω, 6 Μαΐου 2018

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΛΟΚΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!