Καταγγελία: Συνδικαλιστής απειλεί με απόλυση συμβασιούχο

  • Απο stergios
  • 12 Οκτωβρίου 2019 - 11:37
  • Comments Off

Απειλές «που φτάνουν μέχρι την απόλυση», δέχεται συμβασιούχος του Δήμου Αιγάλεω από συνδικαλιστική και πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζόμενων στον Δήμο Αιγάλεω, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Εργατικής Αντεπίθεσης».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες ο Συνάδελφος , Συμβασιούχος,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» γιατί φραστικά διαμαρτυρήθηκε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω, ο οποίος , διασπείρει εδώ και καιρό ψευδείς ειδήσεις, λέγοντας ότι υποχρεούται πλέον η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω να ασκεί εφέσεις , κατά πρωτοδικών αποφάσεων οι οποίες δικαιώνουν εργαζόμενους !!!

Κατ ουσίαν «νουθετεί» τη νέα Διοίκηση του Δήμου ωθώντας την προς την κατεύθυνση εφέσεων κατά εργαζομένων.

Η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω βέβαια δεν είναι άμοιρη ευθυνών …

Οι απειλές προς τον Συνάδελφο ΔΙΑΜΑΝΤΗ φθάνουν μέχρι την… απόλυση !!!

Καταγγέλλουμε από κοινού αυτές τις απειλές, οι οποίες δεν μας φοβίζουν και τις εκλαμβάνουμε ως άσφαιρα πυρά και μεγαλόστομα τίποτα…γιατί έχουμε το δίκιο και το νόμο με το μέρος μας.

Δηλώνουμε ότι δεν μας τρομοκρατούν τα… «ΝΤΟΥ» που επιχειρούν σε γειτονικούς Δήμους ,  με κράνη στα χέρια !!! για να επιδείξουν την ισχύ τους και θυμίζουμε ότι , προ ετών, όταν επιχείρησαν κάτι αντίστοιχο στο Δήμο Αιγάλεω πήραν την απάντηση που τους έπρεπε και επέλεξαν τον …άλλο δρόμο !!!

Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ στηρίζει το Συνάδελφο Συμβασιούχο και καταγγέλλει το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να στηθεί , κατά των Συμβασιούχων, από την «κοινοπραξία» εργοδοτικού Συλλόγου και Διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!