Κάλεσμα σε σύσκεψη των συμβασιούχων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

  • Απο stergios
  • 6 Οκτωβρίου 2019 - 19:10
  • Comments Off

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΣΕΑΔΕ, αποφάσισε ομόφωνα, να διοργανώσει ευρεία σύσκεψη με όλους τους συναδέλφους συμβασιούχους δασεργάτες-δασοπόνους-δασολόγους-διοικητικούς, που εργάζονται στις δασικές υπηρεσίες και των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, από το καλοκαίρι του 2018, μέσω των περιβόητων «Κοινωφελών» προγραμμάτων ΟΑΕΔ και λήγουν οι συμβάσεις τους το επόμενο διάστημα, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 18:00μμ στην πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, στην κεντρική αίθουσα της ΟΓΕ .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) :

«Τα βασικά θέματα συζήτησης θα είναι:

1. Ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στις Δασικές Υπηρεσίες και μετατροπή τους, σε αορίστου χρόνου, με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
2. Δημιουργία άμεσα, Συντονιστικής επιτροπής για την Νότια Ελλάδα για την ανάληψη πρωτοβουλιών, δράσεων και παρεμβάσεων στην συνέχεια και με την συνεργασία, της Συντονιστικής επιτροπής που ήδη ξεκίνησε και δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα.

Δυστυχώς οι πρώτες απολύσεις της κυβέρνησης, ξεκίνησαν με τους 100 εργαζόμενους στο Κτηματολόγιο και καθήκον μας είναι ενωμένοι να αγωνιστούμε, για να μην συνεχιστούν και να ανακληθούν τώρα και όσες έχουν ήδη γίνει.

Η Ομοσπονδία μας στέκεται μαζί από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα και αλληλέγγυα και θα συνεχίσει με όσα μέσα διαθέτει, στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι 5066 συνάδελφοι συμβασιούχοι των «Κοινωφελών» προγραμμάτων Πυροπροστασίας, στις Δασικές Υπηρεσίες, για μόνιμη και σταθερή εργασία».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΟΑΕΔ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΟΣΕΑΔΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!