Κάλεσμα σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση από Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Αχαΐας

Κάλεσμα στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Αχαΐας «Η Ενότητα» απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο στους εργαζομένους.

Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 16 Νοέμβρη στις 18:00 στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο (Φώκαιας 26, Πλ. Ελευθερίας).

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο τονίζει: 

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, σήμερα αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί διεξάγεται σε μια περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για να μπει στο “γύψο” το δικαίωμα στην απεργία. Η εφαρμογή όλων των μνημονιακών νόμων, η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης και των αντίστοιχων προαπαιτουμένων μέτρων στην κυριολεξία γονατίζουν το λαό, με φόρους και περικοπές στα εργασιακά, κοινωνικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση ενάντια στο απεργιακό δικαίωμα, που καμιά κυβέρνηση δεν είχε τολμήσει ν’ αγγίξει, υλοποιεί ένα πάγιο αίτημα του κεφαλαίου.
Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, γραφτείτε τώρα όλοι στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, δώστε δύναμη στη δικιά σας δύναμη, ισχυροποιήστε ένα πολύτιμο εργαλείο για την οργάνωση του συλλογικού αγώνα όλων των εργαζομένων του κλάδου μας. Στήριξε με την συμμετοχή σου στις εκλογικές διαδικασίες το Συνδικάτο, στο δρόμο της διεκδίκησης των απωλειών μας, της κάλυψης των σύγχρονων αναγκών μας, της αντεπίθεσης του κλάδου και της τάξης μας συνολικά. Ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον εργασιακό μεσαίωνα που μας οδηγούν χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (Φωκαίας 26,Πλ. Ελευθερίας)

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!