Και οι διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ και ΤΕΙ στο συλλαλητήριο της Δευτέρας

Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που διοργανώνεται το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου θα συμμετάσχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπως αποφάσισαν στις σημερινές γενικές συνελεύσεις των συλλόγων τους, ενώ θα συμμετάσχουν και στην πενθήμερη απεργία, που κάλεσε για την προσεχή εβδομάδα, η πανελλήνια ομοσπονδία τους, ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και οι συνάδελφοί τους στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που θα συνεδριάσουν τη Δευτέρα.

Σήμερα διοικητικοί υπάλληλοι από τα τρία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΤΕΙΘ) συγκεντρώθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έκαναν πορεία διαμαρτυρίας, με μαύρες σημαίες και με μαύρες μπλούζες με εκτυπωμένα συνθήματα για δωρεάν παιδεία, ενώ σε τέσσερα σημεία της διαδρομής, θεατρική ομάδα των εργαζομένων του ΑΠΘ, ανέβασε δρώμενο με σατυρικούς διαλόγους για την κατάσταση στην εκπαίδευση.

Η πορεία έφτασε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και στη συνέχεια επέστρεψε στο ΑΠΘ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΑΕΙ ΤΕΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!