Εισβολή εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών -Ζητάνε συνάντηση με Τσακαλώτο

Εισβολή πραγματοποίησαν εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ – ΟΤΑ, στο υπουργείο Οικονομικών, εκφράζοντας την αντίθεση τους στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για περικοπές στο επίδομα ΒΑΕ.

Ειδικότερα δεκάδες μέλη της ΑΔΕΔΥ, εισέβαλαν εντός του κτιρίου με καταδρομική έφοδο που έκαναν αιφνιδιάζοντας την μικρή αστυνομική δύναμη. Αφού σήκωσαν τα προστατευτικά ρολά πέρασαν στην στοά και από εκεί από την πλαϊνή είσοδο εισέβαλαν στο υπουργείο φτάνοντας μέχρι το γραφείο του υπουργού.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικες δυνάμεις με διμοιρίες των Υ.ΜΕ.Τ να παραμένουν εντός του κτιρίου και έχοντας αποκλείσει τις εισόδους του κτιρίου. Από έξω παραμένουν οι υπόλοιποι διαδηλωτές της ΑΔΕΔΥ.

Οι παραμένοντες στο κτίριο βρίσκονται στον έκτο όροφο έχοντας καταλάβει την αίθουσα συσκέψεων και ζητούν συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος δεν βρίσκεται στο γραφείο του.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!