Υπό κατάληψη τα δημαρχεία Χανίων και Ηρακλείου Κρήτης

Υπό κατάληψη, από μεγάλο αριθμό εργαζομένων, τελεί από το πρωί το δημαρχείο Χανίων, αλλά και άλλα δημαρχεία της Περιφερειακής Ενότητας από τους εργαζόμενους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αντιδρούν στις ρυθμίσεις περί διαθεσιμότητας που προωθούνται από τα νέα μέτρα.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 7 το απόγευμα, συγκαλείται εκτάκτως σε συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Χανίων το οποίο θα συζητήσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και θα λάβει αποφάσεις για τη στάση που θα τηρήσει ο δήμος Χανίων. Ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, έχει εκφράσει την αντίδρασή του για τις διαθεσιμότητα – απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων.

Κατάληψη στο Ηράκλειο
Στο μεταξύ, υπό κατάληψη είναι τα γραφεία προσωπικού του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης τα οποία κατέλαβαν το πρωί εργαζόμενοι στον δήμο και συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!