Υπάλληλοι Περιφερειών: 24ωρη απεργία την Πέμπτη για τη διαθεσιμότητα

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την προσεχή Πέμπτη οι υπάλληλοι των περιφερειών, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας – απολύσεις εργαζομένων, κατόπιν σχετικής ομόφωνης απόφασης που πήρε το γενικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ). Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί στάση εργασίας (από 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου) και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12.30 μ.μ.. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητής Μεταρρύθμισης.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του γ.σ. της ΟΣΥΑΠΕ:

  • Συνεχίζεται ανυποχώρητα  ο κοινός αγώνας για να μην περάσει καμιά απόλυση στο Δημόσιο τομέα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος.  Δεν τρέφουμε αυταπάτες, αλλά όλοι μαζί θα νικήσουμε.

  • Στηρίζει και καλύπτει τις όποιες κινητοποιήσεις (απεργίες,κ.λ.π.) των συναδέλφων σε όλες τις Περιφέρειες που αποφασίστηκαν από τις επιτροπές αγώνα ,τα Διοικητικά τους Συμβούλια ή τις Γενικές τους Συνελεύσεις για να μην απολυθεί ούτε ένας  συναδέλφός μας. Τους καλεί δε-σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς φορείς του Δημοσίου – να εντείνουν  τη δράση τους ώστε να ανατραπεί η κατεδάφιση και των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων που επιχειρείται από την Κυβέρνηση για τον εξευμενισμό των δανειστών.

  • Κηρύσσει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 για να μην περάσουν οι απολύσεις άξιων συναδέλφων μας, απόλυτα απαραίτητων για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών.

 

Διαβάστε επίσης:
Π. Κρήτης: Καταλήψεις αυτοδιοικητικών κτηρίων σε Χανιά και Ηράκλειο
Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους εργαζομένους και τον αγώνα τους
Δυτική Ελλάδα: Εργαζόμενοι κατέλαβαν το κτήριο της περιφέρειας
Π. Κεντρικής Μακεδονίας: «Λουκέτο» την Τετάρτη για τη διαθεσιμότητα
Υπάλληλοι Αιρετών Περιφερειών: Αγώνας έως την τελική νίκη

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!