Η Tesla αναζητά υπαλλήλους για την Ελλάδα – Οι θέσεις εργασίας

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 17 Οκτωβρίου 2020 - 20:08
  • Comments Off

Στελέχη για τα καλύψει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αναζητά η Tesla.   Η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει ένα pop up κατάστημα στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι ενώ στα επόμενα σχέδιά της, σύμφωνα με το newsauto, είναι η δημιουργία της πρώτης της αντιπροσωπείας, σε ελληνικό έδαφος.   Για να υλοποιηθεί αυτό χρειάζεται στελέχη που θα καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες της.

Μια θέση που δεν έχει καλυφθεί στην Αθήνα, παρά το γεγονός ό,τι ήδη έχει δημοσιευθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου είναι αυτή του Διευθυντή πωλήσεων (Sales & Delivery Manager).   Στα απαραίτητα προσόντα για την κάλυψή της, μεταξύ άλλων, είναι η πίστη στο όραμα της Tesla, η εμπειρία πάνω στις πωλήσεις και η γνώση της εγχώριας αγοράς.   Η Tesla αναζητά επίσης Account Manager (Υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών) με αρμοδιότητα τις πωλήσεις σε επιχειρηματικούς πελάτες και εταιρείες leasing από την Πολωνία.

Στις βασικές προϋποθέσεις συγκαταλέγεται η ύπαρξη σχετικού πτυχίου και η ικανότητα οργάνωσης πολλών, αλληλένδετων και μη, πρότζεκτ, ταυτoχρόνως.

Η αγγελία υπάρχει στο site της εταιρείας από την 1η Οκτωβρίου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, TESLA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!