Η 3Κ «μπλοκάρει» & τις εκλογές –ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Χωρίς οριστικούς πίνακες δεν θα γίνουν»

Παρενέργειες για τις εκλογές είναι πιθανόν να προκαλέσει η προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας στους περίπου 150 συγκεντρωμένους μπροστά στο κτήριο του ΑΣΕΠ, μετά τις συναντήσεις με παράγοντες της Ανεξάρτητης Αρχής αν δεν εκδοθούν εγκαίρως οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα μπλοκάρει τις εκλογές είτε εθνικές είτε αυτοδιοικητικές. «Aν σε αυτές τις ημερομηνίες που μας είπαν δεν γίνει κάτι, τότε είναι σίγουρο ότι η ΕΕ και το ΓΣ θα πάρουν απόφαση και θα είναι μία η απόφαση ότι δεν θα γίνουν ούτε οι δημοτικές εκλογές ούτε οι βουλευτικές εκλογές… Είναι ξεκάθαρο ότι αν ξεφύγουμε από αυτή την ημερομηνία (σ.σ. 28 Φεβρουαρίου) η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα είναι οριστικό κλείσιμο των δήμων μέχρι να βγουν οι οριστικοί πίνακες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τράκας.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες απειλές είχε εκτοξεύσει η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τόσο πριν τις ευρωεκλογές του 2014 όσο και πριν τις εθνικές εκλογές του 2012, τότε, για το εκλογικό επίδομα με την εξαγγελία αποχής των εργαζομένων από την εκλογική διαδικασία αλλά τελικώς έκανε πίσω.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΛΟΚΟ, 3Κ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!