ΓΣΕΕ: Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους εργαζόμενους χωρίς λόγο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΣΕΕ σχετικά με την ένταση που είχε προκληθεί λίγο νωρίτερα έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνάντησης του Κ.Χατζηδάκη με αντιπροσωπεία εργαζομένων στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά. Συγκεκριμένα, η ΓΣΕΕ καταγγέλει «αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ» κατά των εργαζομένων ενώ αναφέρει παράλληλα ότι «την ώρα που οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες, η κυβέρνηση συνεχίζει τη συνήθη πλέον πρακτική του εκφοβισμού και της αστυνομικής βίας, με σκοπό να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα και να περιορίσει τις διεκδικήσεις».

«Τέτοιου είδους ενέργειες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να πλήττουν τη δημοκρατία και να εντείνουν τα αδιέξοδα», συμπληρώνει.

Τέλος, η ΓΣΕΕ αναφέρει ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και «θα συνεχίσει με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα για να δοθεί οριστική και βιώσιμη λύση και να μη βρεθούν στο δρόμο ακόμα εκατοντάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΓΣΕΕ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!