«Γη και Εργασία»: Δωρεάν σεμινάρια από την Περιφέρεια Αττικής

Δωρεάν ενημερωτικά-εκπαιδευτικά σεμινάρια ενηλίκων για την ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Γεωργικό Όμιλο «Δήμητρα». Επικεντρώνονται στις νέες καλλιέργειες κα τις δυνατότητες των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2015.
Κύριος στόχος είναι  να γίνουν γνωστές στους συμμετέχοντες οι προοπτικές που παρέχει η ενασχόληση με τις εναλλακτικές καλλιέργειες, αλλά και η σύνδεση με τις ανάγκες της αγοράς. Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες στις οποίες θα υπάρχει πρακτική εφαρμογή είναι: μελισσοκομία, νέες καλλιέργειες, αρωματικά φυτά, καλλιέργεια μανιταριών, τεχνολογία οίνου και ποτών, τεχνολογία παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων, ελαιοκομία, ιχθυοκαλλιέργεια και αστικός λαχανόκηπος.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων απευθύνεται σε άνεργους, πολίτες με χαμηλό εισόδημα αλλά και σε αγρότες, επιχειρηματίες και κτηνοτρόφους για επιπλέον γνώσεις.
Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να κατατίθενται και η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 2.6.2015.
Οι τρόπος κατάθεσης αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά με αποστολή στο [email protected]  ή αυτοπροσώπως από τα γραφεία του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών (Λεωφ. Μεσογείων 446, 3ος όροφος, από Δευτέρα ως και Παρασκευή και ώρες 10:00-14:00).
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!