ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας «Στο Κόκκινο» για απόλυση εργαζόμενης –Η απάντηση του ρ/σ

Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», σήμερα Πέμπτη, 30 Μαρτίου από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ. κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται, έπειτα από την απόλυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Κανάκη. Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της LEFT MEDIA AE διευκρινίζει με σχετική ανακοίνωση:.

1.Ουδεμία απόλυση υπήρξε στον σταθμό.

2.Η διακοπή της συνεργασίας με ορισμένους εργαζόμενους είναι λογική συνέπεια της λήξης είτε συμβάσεων ορισμένου χρόνου είτε συμβάσεων μαθητείας.
3.Ο 105,5 είναι από τους ελάχιστους ρ/σ που τηρεί την εργατική νομοθεσία και σέβεται τα δικαιώματα των εργαζομένων
4. Η διεύθυνση του σταθμού ποτέ δεν προφασίστηκε τα υπαρκτά του οικονομικά προβλήματα ως δικαιολογία για να παραβιάσει τη νομοθεσία και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
5.Η LEFT MEDIA AE και ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο 105 και 5» δεν έχει από πίσω του εκατομμυριούχους με λεφτά στην Ελβετία και δάνεια με “αέρα” και η μόνη δύναμή του τόσα χρόνια είναι οι ακροατές του.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΣΗΕΑ, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!