ΕΣΗΕΑ: Απεργία στα δημοτικά ραδιόφωνα Αθήνας και Ηρακλείου Αττικής

Δεύτερη ημέρα σήμερα της απεργίας που έχει κηρύξει για τους δημοσιογράφους του δημοτικού ραδιοφώνου της πρωτεύουσας «Αθήνα 9,84», η οποία λήγει αύριο στις 6 το πρωί. Η πρώτη συνέπεσε με την 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ λόγω της τροπολογίας για τον ΕΟΠΥΥ, που τελικά δεν πέρασε.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητεί την αποκατάσταση της δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά και την επιστροφή της στη θέση, που κατείχε. Επίσης, ζητεί να μην πραγματοποιηθούν οι επιχειρούμενες τροποποιήσεις του Κανονισμού Λειτουργίας και να μη μεταβληθούν έτσι οι εργασιακές σχέσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

24ωρη απεργία στον «Επικοινωνία FM»

Δεύτερη συνεχόμενη 24ωρη απεργία, εξάλλου, πραγματοποιείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στον «Επικοινωνία FM». Στην περίπτωση αυτή, μετέχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί.

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ ζητούν να καταβληθούν αμέσως όλες οι οφειλόμενες αποδοχές στους εργαζόμενους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από επτά μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!