Εργαζόμενοι: Θάλαμοι κορωνοϊού σούπερ μάρκετ, εμπορικά -Δίνουν συνέντευξη Τύπου

Σούπερ μάρκετ: Ποιο είναι το ωράριο Σκλαβενίτη, AB Βασιλόπουλου, Μασούτη για Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο

Μετά και τον τέταρτο νεκρό από κορωνοϊό σε σούπερ μάρκετ,  και το άνοιγμα του λιανεμπορίου και οσονούπω και των πολυκαταστημάτων,  τα Σωματεία των εργαζομένων δίνουν συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Απριλίου, 6:00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. «Αποκαλύπτουμε με συγκεκριμένα στοιχεία την εγκληματική ασυδοσία της εργοδοσίας, τα ανύπαρκτα υγειονομικά πρωτόκολλα, τη μετατροπή των εργασιακών χώρων των σουπερμάρκετ και του εμπορίου σε θαλάμους κρουσμάτων κορωνοιού. Μετράμε νεκρούς, δεκάδες νοσούντες συναδέλφους μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δε μείναμε και δε θα μείνουμε θεατές να παρακολουθούμε το τσάκισμα της ζωής μας στις ειδήσεις, να μετράμε τους νεκρούς μας και το χτύπημα των δικαιωμάτων μας.

Τα κλαδικά σωματεία εμπορίου της Αττικής μαζί με συναδέλφους μας από μεγάλους χώρους δουλειάς, προχωράμε σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 8 Απριλίου, 6:00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

        Απαντάμε στα νέα μέτρα-κόλαση που δυναμώνουν την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, καταργούν το 8ωρο, απελευθερώνουν πλήρως τις ατομικές συμβάσεις, απογειώνουν τις υπερωρίες και την απλήρωτη εργασία.

        Αποκαλύπτουμε με συγκεκριμένα στοιχεία την εγκληματική ασυδοσία της εργοδοσίας, τα ανύπαρκτα υγειονομικά πρωτόκολλα, τη μετατροπή των εργασιακών χώρων των σουπερμάρκετ και του εμπορίου σε θαλάμους κρουσμάτων κορονοιού. Μετράμε νεκρούς, δεκάδες νοσούντες συναδέλφους μας.

        Δυναμώνουμε τον αγώνα μας με νέες κινητοποιήσεις στο εμπόριο την Πέμπτη 22 Απριλίου

Η κοινή συνέντευξη τύπου των τεσσάρων σωματείων θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση sea1891.gr/youtube.

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών  Επιχειρήσεων Πειραιά

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ, PROTEINOMENA, ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!