Εργαζόμενοι Σκλαβενίτη: Σε ετοιμότητα για αλλαγές σε μισθούς, ωράρια, σχέδιο εξυγίανσης

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» «Σ.Ε.Σ.-Ε.Υ.Σ.», σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Την Τρίτη 07/05/2019, μετά από έκτακτη πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, συνεδρίασε στα γραφεία του το Γενικό του Συμβούλιο, στο οποίο συμμετείχε το σύνολο  της Διοίκησης καθώς και των Παραρτημάτων από όλους τους Νομούς της χώρας.

Από το Προεδρείο του Σωματείου  έγινε αναλυτική και εμπεριστατωμένη  ενημέρωση για όλες τις μέχρι στιγμής εξελίξεις στην Εταιρεία καθώς και για το πώς εφαρμόζεται μέχρι στιγμής το σχέδιο  εξυγίανσης καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι με την Ε.Σ.Σ.Ε. της οποίας η διάρκεια έληξε, όσο και για πρακτικές που τείνουν να εφαρμοστούν στην εταιρία όσον αφορά το ωράριο των συναδέλφων.

Ακολούθησε ένας γόνιμος και εξαντλητικός διάλογος για όλα τα παραπάνω και επιπλέον  μεταφέρθηκε, από όλους τους εκπροσώπους, ο προβληματισμός όλων των εργαζομένων πανελλαδικά όπως αυτός εκφράστηκε μέσα από τις τελευταίες κατά τόπους Γεν. Συνελεύσεις, όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί σε κάθε πόλη.

Τέλος κοινή ήταν η εκτίμηση ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει ο παραμικρός εφησυχασμός από κανέναν.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΙΣΘΟΙ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΩΡΑΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!