Εργαζόμενοι-Περιφέρεια Αττικής: Στελέχη καταλαμβάνουν τα γραφεία της Διεύθυνσης ΚΤΕΟ

Την κατάλψη γραφείων της Διεύθυνσης του ΚΤΕΟ καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία» της Περιφέρειας Αττικής και με ανακοίνωση της, σημειώνει:

Οι πρωτοφανείς ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής να καταληφθούν τα γραφεία της Διεύθυνσης ΚΤΕΟ και του Τμήματος ΚΤΕΟ Χολαργού από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο ΚΤΕΟ (1 γραφείο), τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών και τη γραμματεία του (2 γραφεία) και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και τη γραμματεία του (2 γραφεία) !!!! εγείρουν ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα που υπηρετούν.

Αναρωτιέται κανείς ποια θα έπρεπε να είναι άραγε η προτεραιότητα του Αντιπεριφερερειάρχη Υγείας; Μήπως έχει ακούσει κάτι για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων; Γνωρίζει μήπως ότι η «παραχώρηση» πέντε από τα έξι συνολικά διαθέσιμα γραφεία έχει ως αποτέλεσμα σήμερα οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης ΚΤΕΟ και του Τμήματος ΚΤΕΟ Χολαργού – συμπεριλαμβανομένων του Προϊσταμένου Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου Τμήματος – να μην έχουν χώρο για να ασκήσουν τα καθήκοντα τους και να στοιβάζονται όλοι μαζί σ΄ένα γραφείο μόλις 8 τετραγωνικών, σε καιρούς πανδημίας!

Αυτό είναι τελικά το όραμα της Περιφερειακής Αρχής για τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής; Αυτής της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι; Μήπως η απαξίωση της Διεύθυνσης που επιχειρείται σχετίζεται με το ξεπούλημα των Δημοσίων ΚΤΕΟ;

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καταδικάζει τέτοιες ενέργειες, που υποβαθμίζουν και δυσχεραίνουν το έργο των υπηρεσιών και παρεμποδίζουν τη λειτουργία τους. Αξιώνουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας!

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΤΕΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]