Εργαζόμενοι ΟΤΑ Ν.Θεσσαλονίκης -3Κ: Καταγγέλλουν σχέδια δημάρχων για είσοδο ιδιωτών στην καθαριότητα

Ανοιχτό κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας  την Τετάρτη 5 Ιουνίου διεκδικώντας την άμεση δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της 3Κ/2018 και προειδοποιήσεις προς τις δημοτικές αρχές που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τις «καθυστερήσεις των αποτελεσμάτων της προκήρυξης για να ανοίξουν την πόρτα των δήμων στους επιχειρηματικούς ομίλους», απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους, σημειώνουν:

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση και το ΑΣΕΠ είναι συνυπεύθυνοι για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ που αφορά σε συναδέλφους, που – οι περισσότεροι ήδη- εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Το σωματείο αρχές του χρόνου στα πλαίσια κινητοποίησης έκανε παρέμβαση στο γραφείο του πρωθυπουργού γι’αυτό το θέμα, η απάντηση που τότε είχαμε λάβει ήταν «.. ότι είναι θέμα λίγων ημερών η ολοκλήρωση της διαδικασίας »

Έκτοτε πέρασαν 5 μήνες(!!). Η υπομονή μας- από καιρό -έχει εξαντληθεί..

Δε θα επιτρέψουμε να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των συναδέλφων μας.

Όποιες δε δημοτικές αρχές νομίζουν, ότι με τις καθυστερήσεις των αποτελεσμάτων της προκήρυξης, τους δίνεται μία σούπερ ευκαιρία για να ανοίξουν την πόρτα των δήμων τους στους επιχειρηματικούς ομίλους, τους απαντάμε ότι εμείς δε πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, θα μας βρουν μπροστά τους.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Σας καλούμε την Τετάρτη 5/6/19 να συμμετέχετε στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από αρχή της βάρδιας μέχρι 12:00μμ και στην κινητοποίηση του σωματείου έξω από το ΥΜΑΘ στις 10:00πμ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
• ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 3 Κ
• ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
• ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΏΤΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!