Εργαζόμενοι νοσοκομείου Νίκαιας: Ζητούν άμεση προκήρυξη διαγωνισμού για την καθαριότητα

Tην  άμεση προκήρυξη Διαγωνισμού για την Καθαριότητα ζητά με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Κρατικού Νίκαιας και Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρουν: «Ήδη από αρχές Ιουνίου είχαμε ειδοποιήσει την διοίκηση του Νοσοκομείου για το μείζον θέμα της καθαριότητας του Νοσοκομείου μας.

 Όπως μας είπε η Διοίκηση του Νοσοκομείου από τον Μάρτιο του παρόντος έτους, επικαλούμενη ότι θέλει να απαγκιστρώσει το Νοσοκομείο από τον εργολάβο στην καθαριότητα είχε συνάψει τετράμηνες συμβάσεις με το προσωπικό καθαριότητας που εργαζότανε στον εργολάβο, με ορίζοντα πριν το τέλος της σύμβασης να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για υπογραφή διετών συμβάσεων εργασίας. Με την προκήρυξη των εκλογών και καθώς απαγορεύτηκε σύμφωνα με τον νόμο οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία, η Διοίκηση έδωσε δίμηνη παράταση στις συμβάσεις των παραπάνω εργαζομένων προκειμένου όπως μας είπε, να υπάρχει το χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης του διαγωνισμού.

  Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου οι παραπάνω συμβάσεις έχουν ορίζοντα λήξης την 23η Σεπτέμβρη και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

  Πέρα από τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των εργαζομένων, που σκοπό έχουν να τους κρατάνε ομήρους των εκάστοτε Κυβερνήσεων και Διοικήσεων και μάλιστα με ακόμη πιο μεθοδευμένο τρόπο την προεκλογική περίοδο, ζητούμε:

α) Άμεση προκήρυξη του διαγωνισμού από την Διοίκηση του Νοσοκομείου έτσι ώστε να μην περάσει άπραγο το διάστημα μέχρι την λήξη των συμβάσεων, με αποτέλεσμα να μείνουν οι συνάδελφοί μας χωρίς εργασία και το Νοσοκομείο χωρίς καθαριότητα, και

β) Την προκήρυξη επαρκών θέσεων μέσω ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου Προσωπικού καθώς οι θέσεις στον τομέα της καθαριότητας καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Νοσοκομείο μας.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!