Εργαζόμενοι μέσω 3Κ: Απολύσεις διορισμένων εξαιτίας αιτήσεων θεραπείας -Αναμένουν συνάντηση με Θεοδωρικάκο

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών επιδιώκουν οι «Ενωμένοι Δημοτικοί Υπάλληλοι», εργαζόμενοι που διορίστηκαν μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018, προκειμένου να δώσει λύση στο θέμα που προκήψει με τις απολύσεις διορισμένων μετά από αιτήσεις θεραπείας που εγρκίθηκαν από το ΑΣΕΠ άλλων εργαζομένων.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε ανάρτηση τους, αναφέρουν: 

Η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών έχει καθυστερήσει τόσο πολύ που φτάσαμε στις απολύσεις των διορισμένων της 3κ/2018 από τις αιτήσεις θεραπείας και πλησιάζει ο Απρίλιος που κλείνουν χιλιάδες διορισμένοι 2 χρόνια εργασίας μέσω της προκήρυξης 3κ/2018.

Έχουμε ενημερώσει το Υπουργείο Εσωτερικών αρκετές φορές για αυτές τις αδικίες και αναμένουμε την αποκατάσταση.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Κος Τάκης Θεωδορικάκος, έχει τη δυνατότητα να προστεθούν ,( λόγω του ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στην τοπική αυτοδιοίκηση) όσοι δικαιώνονται από αιτήσεις θεραπείας εφόσον δικαιούνται τη θέση διορισμένου και να μετρήσουν οι φορείς αναδρομικά σε όλους όσους είχαν προσληφθεί με τους προσωρινούς πίνακες το χρόνο εργασίας τους στη δόκιμη περίοδο.

Η επιλογή να μετρήσουν οι φορείς αναδρομικά το χρόνο εργασίας από την πρόσληψη με τους προσωρινούς πίνακες μόνο σε όσους πέτυχαν στους ίδιους είναι άδικη για τους χιλιάδες που άλλαξαν δήμο.

Επίσης είναι άδικο το να απολύσουν διορισμένους για να διορθώσουν τα λάθη τους οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ.

Αιτούμαστε να προστεθούν όσοι δικαιώνονται από αιτήσεις θεραπείας και να προστεθεί αναδρομικά σε όλους όσους προσλήφθηκαν με τους προσωρινούς πίνακες ο χρόνος εργασίας τους στη δόκιμη περίοδο.

Αναμένουμε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών πιστεύοντας ότι θα κατανοήσει απόλυτα και θα ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα που έχουμε αποστείλει αρχές Ιανουαρίου και αφορούν χιλιάδες δημοτικούς υπαλλήλους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!